Språkreiser og studieturer

Språkreiser

Elever på vg2 spansk, fransk og tysk får muligheten til å reise på en ukes språkskole på våren. Vi jobber også med å utvide tilbudet for elever på vg2 engelsk.

Elevene som deltar studerer språk og kultur ved en lokal språkskole og bor sammen minimum 2 og 2 hos en lokal vertsfamilie.

Språkskolen er et frivillig tilbud og elevene som velger å reise må betale turen selv. Vi anbefaler derfor alle elevgrupper som skal ut å reise, at de sammen med sin faglærer diskuterer måter å tjene penger på. Språkreisene finner som regel sted i mars eller april.

Studietur til CERNCERN utenfor Geneve

Vg2 Teknologilinja reiser i mai til Sveits for å besøke CERN utenfor Genève. Elevene bor på herberge sammen med sin kontaktlærer og en annen følgeperson.

Fra og med skoleåret 2018/19 vil elever måtte betale en liten egenandel, og tilbudet vil derfor være frivillig.