Språkreiser og studieturer

Språkreiser

Elever på vg2 spansk, fransk, tysk og samfunnsfaglig engelsk får muligheten til å reise på en ukes språkskole på våren.

Elevene som deltar studerer språk og kultur ved en lokal språkskole og bor sammen minimum 2 og 2 hos en lokal vertsfamilie.

Språkskolen er et frivillig tilbud og elevene som velger å reise må betale mesteparten av turen selv. Kuben dekker kostnader utover kr 4 500 (utenom lommepenger). Vi anbefaler derfor alle elevgrupper som skal ut å reise, at de sammen med sin faglærer diskuterer måter å tjene penger på. Språkreisene finner som regel sted i mars eller april.

Studietur til CERN

Vg2 Teknologilinja reiser i mai til Sveits for å besøke CERN utenfor Genève. Elevene bor på herberge sammen med sin kontaktlærer og en annen følgeperson.

Elever må betale en liten egenandel, og tilbudet vil derfor være frivillig.