Språkreiser og studieturer

Språkreiser

Elever på vg2 spansk, fransk og tysk får muligheten til å reise på en ukes språkskole på våren. Vi jobber også med å utvide tilbudet for elever på vg2 engelsk.

Elevene som deltar studerer språk og kultur ved en lokal språkskole og bor sammen minimum 2 og 2 hos en lokal vertsfamilie.

Språkskolen er et frivillig tilbud og elevene som velger å reise må betale turen selv. Vi anbefaler derfor alle elevgrupper som skal ut å reise, at de sammen med sin faglærer diskuterer måter å tjene penger på. Språkreisene finner som regel sted i mars eller april.

Studietur til CERNCERN utenfor Geneve

Vg2 Teknologilinja reiser i mai til Sveits for å besøke CERN utenfor Genève. Denne turen er fullfinansiert av et stipend Kuben vgs. mottar fra Motorola Solutions Foundations, og elevene har ingen andre utgifter enn lommepenger og noe mat. Elevene bor på herberge sammen med sin kontaktlærer og en annen følgeperson.

Vi håper å kunne gjøre denne turen til en årlig event for denne klassen.