Hovedseksjon

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Velger du Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM) får du en allsidig utdanning rettet mot arbeid i IT- og mediebransjen, f.eks som IT-utvikler og IT-driftstekniker, eller jobbe med medieteknikk, medieproduksjon og design samt utvikling innen media.

Utdanningen er praktisk rettet og du vil jobbe kreativt med innovativ teknologi for å utvikle nye løsninger både innenfor media og IT. Du vil jobbe kreativt med idéutvikling, formidling og historiefortelling gjennom bruk av foto, film og grafisk design, både i og utenfor studio. På dette utdanningsprogrammet vil du lære om brukerstøtte, nettverk, IT-sikkerhet og programmering. 

Programmet passer for deg som er kreativ, interessert i IT, nettverk og programvare samt visuelle uttrykksformer og kommunikasjon. Typiske arbeidssteder etter endt utdanning er IT-driftsselskaper og IT-avdelinger i ulike virksomheter, samt multimediebedrifter, TV- og filmselskaper, reklamebyråer og forlag.

I løpet av Vg1 IM så får du et bredt grunnlag med grafisk design, kommunikasjon, foto/video, programmering, programvare og teknologi. 

Etter Vg1 IM søker du videre til enten Vg2 Medieproduksjon eller Vg2 Informasjonsteknologi.

Kuben tilbyr også Informatikklinja som kombinerer fagene i Informasjonsteknologi og Medieproduksjon sammen med et 3-årig studiespesialiserende løp.

Kuben vgs planlegger å tilby Vg2 Medieproduksjon på Malta, gjennom samarbeidspartner Malta College of Arts Science and Technology (MCAST), Institute of Creative Arts. Oppstart blir trolig høsten 2024, og tilbudet vil være åpent for alle elever i Osloskolen som går på Vg1 IM.

For informasjon om studiets oppbygging klikk her. (vilbli.no)

Avdelingsleder og kontaktlærere IM

Avdelingsleder er Christian L. Myhrvold
Epost christian.myhrvold@osloskolen.no
Mobiltlf: 906 12 358

Kontaktlærere 2023/24: