Informasjonsteknologi og medieproduksjon

ITM

Velger du Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM) får du en allsidig utdanning rettet mot arbeid i IT- og mediebransjen, f.eks som IT-utvikler og IT-driftstekniker, eller jobbe med medieteknikk og design samt utvikling innen media.

Utdanningen er praktisk rettet og du vil jobbe kreativt med innovativ teknologi for å utvikle nye løsninger både innenfor media og IT. På dette utdanningsprogrammet vil du lære om brukerstøtte, nettverk, IT-sikkerhet og programmering. Du vil jobbe kreativt med ideutvikling, formidling og historiefortelling gjennom bruk av foto, film og grafisk design, både i og utenfor studio.

Programmet passer for deg som er kreativ, interessert i IT, nettverk og programvare samt visuelle uttrykksformer og kommunikasjon. Typiske arbeidssteder etter endt utdanning er IT-driftsselskaper og IT-avdelinger i ulike virksomheter, samt multimediebedrifter, TV/Film selskaper, reklamebyråer og forlag.

I løpet av Vg1 IM så får du et bredt grunnlag med design, kommunikasjon, foto/video, programmering, programvare og teknologi.

Etter Vg1 IM så søker du deg videre til enten Vg2 Mediepoduksjon eller Vg2 Informasjonsteknologi.

Kort om IM

Avdelingsleder er Mink Chan

E-post:

mink.chan@ude.oslo.kommune.no

Mobiltlf: 984 28 144

Klasser på IM skoleåret 2020/21:

• Vg1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon (3 klasser)
  • vg1 Informatiklinja (1 klasse)