Velkommen til skolestart på Kuben Vgs

• Kl. 09.00 alle Vg3-elever - oppmøte i foajeen på Kuben
  • Kl. 10.00 alle Vg2-elever - oppmøte i foajeen på Kuben
  • Kl. 11.00 alle Vg1-elever - oppmøte i foajeen på Kuben

Vi ønsker velkommen, gir kort, innledende informasjon og veileder deg videre til korrekt avdeling og klasserom. Dere vil møte klassen og lærerne.

Alle elever skal også ha mottatt et brev med informasjon om hvor og når dere skal møte på Kuben. For mer informasjon og kopi av brevet som skal ha blitt sendt hjem til alle elever og foresatte, følg denne lenken til Kubens kalender hvor du finner Velkomstbrevene.

Foreldremøte for foresatte på Vg1

Vi minner om at vi inviterer til foreldremøte for foresatte til elever på Vg1 torsdag 16. august kl. 18:00 til 20:00. Møtet holdes på auditoriet Sentralen, med inngang fra foajeen på Kuben. Etter en felles presentasjon fortsetter møtet på avdelingene.

Norskopplæring for minoritetsspråklige

Alle elever som skal gå på norskopplæring for minoritetsspråklige vil motta et eget brev med informasjon om skoleåret og oppmøtetid og sted.

Voksenelever

Voksenelever som skal gå på Kuben kan ha andre oppmøtetider. Følg med på hjemmesiden til Kuben kurs og teknologisenter (KKT) for utfyllende informasjon.

Hvordan blir den første skoleuken?

Vi vil legge vekt på miljøbygging. Du blir kjent med klassen, lærerne og fagene. Kontaktlærer vil gjennomføre velkomstsamtaler med elevene. Vi vil også arbeide med læringsstrategier - hvordan du kan lære best. I ukeplanen er det også satt av tid til et møte med rektor og ledelse i skolens store auditorium, Sentralen.

Vi deler ut PC og lærebøker. Ta med signerte kontrakter som kan lastes ned her på hjemmesiden, så får du alt du trenger raskere.

Vel møtt til nytt skoleår!