Hovedseksjon

Kubenelever deltok på den aller første RoboCompetition i Roskilde i Danmark

Ognjen med sin finske og danske lagkmaerater

I Roskilde har Kubenelevene sammen med danske, nederlandske, sveitsiske og finske elever jobbet for å løse en robotikkrelatert faglig utfordring. Løsningen de forskjellige lagene kom frem til ble presentert for et panel av dommere i dag, fredag 13. oktober. I tillegg var det en programmeringskonkurranse i dag fredag, og den vant laget til Trym.

Kubens elever har gjort en solid innsats og fått mange nye venner. Det så ut som spesielt de sveitsiske og de norske elevene fant sammen, og det var hyggelig å se.

RoboCompetition er en direkte videreføring av Ersmus+ prosjektet RoboCup, som avsluttes denne høsten. Du kan lese mer om RoboCup på disse sidene.

Resultatene fra RoboCup skal legges frem på en europeisk yrkesfaglig konferansen i Hellas i slutten av denne måneden. Da vil også Network for RoboCompetition dannes og vi håper å få med flere interessante skoler som deltakere.

Neste RoboCompetition blir holdt her på Kuben i uke 6. Da er vi vertskap for elever/studenter fra tre andre land/skoler. Vi gleder oss!