Hovedseksjon

Gatefest - Kuben feirer 10 år!

To. 21.9.

14:3018:00

Kabelgata, Økern

Gatefest 21. sept.png

Program

14:00 - Scene 1 - DJ/Ta imot publikum
14:30 - Scene 1 - Tale Kjell Ove & Hadia Anjum Mirza
14:33 - Scene 1 - Tale Politiker Tonje Brenna 
14:36 - Scene 1 - Tale Politiker Omar Gamal 
14:48 - Scene 1 - Tale Marianne Mette Stenberg

Kart over området og aktiviteter (kan lastes ned)

Kart Gatefest.png

Artister

14:48 - Scene 1 - Adama Janlo Kubenlåta
15:00 - Scene 2 - Nimad          
15:25 - Scene 1 - Turab                                  
16:00 - Scene 2 - D4NC3                                
16:45 - Scene 1 - Bargee                               
17:25 - Scene 1 - Natnael                              

Kort om artistene

Gatefesten har sin egen spilleliste på Spotify hvor du kan høre alle artistenes bidrag.

Turab 
Turab er en 24 år gammel artist, låtskriver, produsent, skuespiller og sosionom fra Oslo. Han har over de siste årene gitt ut en rekke låter samt et debutalbum i 2021. I 2020 ga han ut en låt sammen med Ane Brun som høstet god kritikk blant annet hos VG som trillet en fem på terningen, og ble ukas låt hos P3. Turab strever etter å bekjempe utenforskap i samfunnet ved å inspirere til samhold, slik at flere oppnår tilhørighet og trygghet. Dette prøver han bevisst å gjøre gjennom verdier og holdninger samt musikken han skriver og vil dele med folket. 

Bargee 
På relativt kort tid har Bargee etablert seg som et ekte skuespillertalent, med imponerende roller i TV-serien “FLUS” på NRK, filmen “Royalteen 1+2” på Netflix, og den ikoniske teateroppsettingen av “Døden på Oslo S” hvor han spilte for fulle hus på Økernsenteret denne våren. 

Samtidig som skuespillerkarrieren har skutt fart, blir Bargee også stadig oftere omtalt som en artist det virkelig er verdt å følge med på. Hans unike stemme fanger lytterne umiddelbart og som artist behersker Bargee flere ulike sjangre. Han har allerede klart å skape sin egen særegne lyd som enkelt skiller seg ut blant de mange nye norske stemmene i dagens musikklandskap. 

Natnael 
Natnael har vokst opp på Romsås, har drevet med musikk hele livet, og ble i 2019 signert til Nora Collective. Siden det har han gitt ut musikk med Isah, turnert med Arif, samt gjestet hans kritikerroste album «Arif i Waanderland». I 2021 fikk han sin første spellemann-nominasjon, og opptrådte fra kronprinsparets hjem på Skaugum. I fjor dukket han opp på skjermen og sjarmerte hele HGVM-gjengen med sin vokal, da han gjestet Arifs tolkning av Jarle Bernhofts «We have a dream».   

For under to uker siden slapp han en gåsehudvekkende akustisk versjon av «Mer enn det» - kan vi får høre den på Gatefesten?

Nimad 
Nimad (19) er en artist og låtskriver fra Oslo. Han debuterte 25. november med singelen "November". 

D4NC3
Navnet er D4NC3, en brasilianer som har jobbet lenge med å prøve å bygge ett navn i Norge, målet er å kunne fange oppmerksomhet til mest mulige folk for å bevise at uansett hvor man kommer fra så kan man klare det. 

Andre bidragsytere /Deltakere

OBOS Ulven 
På gatefesten kan du møte Lia og Katrin fra OBOS, få informasjon om prosjekter, aktiviteter og planer for Ulven og ikke minst kan du designe ditt eget Ulven-handlenett.  

Ulven er en bydel under utvikling hvor OBOS bygger cirka 1600 boliger og 4500 arbeidsplasser. Som stor aktør i området er det viktig for OBOS å ikke bare bygge vegger, men også sørge for gode møteplasser og liv mellom husene. Ulven har derfor blant annet fått sitt eget nabolagslokale for alle i nærområdet og med plass for både store og små ideer og aktiviteter. 

  • Informasjon om OBOS-prosjektene og planer for Ulven 
  • Informasjon om nabolagshuset (program/muligheter) 
  • Kreativ aktivitet: design ditt eget handlenett  

Fagskolen 
Standen viser noe av fagskolens satsingsområder innenfor bygg, helse og sceneteknologi.

Pådriv Oslo og Transportøkonomisk institutt  
Bli med å utforske bærekraftige deleløsninger for mobilitet og arealer i Hovinbyen! Kommer for å dele informasjon og rekruttere deltakere til prosjektet ReShare.  

Lading - Flytende landskap
Flytende landskap er en serie med uannonserte dansekunst-hendelser som foregår i ulike offentlig rom. Gjennom Flytende landskap vil vi komme i kontakt med publikummere som ikke selv velger å oppsøke samtidsdans. 

Det er en stedssensitiv dansekunst-hendelse som finner sted i løpet Hele torsdagen. Medvirkende er 4 dansere og nesten 1000 meter lianer laget av tekstil. Med lianene transformerer danserne fellesarealene på skolen – både innendørs og utendørs – ved å skape midlertidige skulpturer eller tablåer, dekke store områder, og konkret knytte lianene til stedet.  

I samarbeid med Kloden teater - et programmerende teaterscene for unge som presenterer norsk og internasjonal scenekunst av høy kvalitet. 

Lambertseter musikkkorps 

Antero Hein - Parkour Verksted
Parkour er kreativ bevegelse i et improvisert forhold til omgivelsene med akrobatiske elementer. Koreograf Antero Hein utfordrer med sitt arbeidet hva vi ser på som dans, og ønsker å vise hvordan parkour kan etableres som scenisk formidlingspråk.  
I samarbeid med Kloden teater - et programmerende teaterscene for unge som presenterer norsk og internasjonal scenekunst av høy kvalitet. 

Vaxa Drift! 
Bli sterk og elsk håndbak! 

Lærlingssenteret for byggfag og elektro
Infostand om læreløpet etter skolegang. 

Bydel Bjerke
Hva skjer i lokalmiljøet og hvilke muligheter finnes hos oss? 

TrAP 
En uavhengig kunstprodusent og pådriver for mangfold i norsk kulturliv.

Quality Hotell 33
Quality Hotel ønsker å presentere seg som et nabo hotel at alle bedrifter på kabelgate vet at vi finns og va vi kan bidra med. Restaurangen med conceptet The Social. Presentasjon om vår Dinnershow ABBA 8-9 juli 

Stand med presentasjon om hotellet , popcorn , vi kommer ha en liten konkurranse , vise vårt jule bord med ABBA show 

NF&TA 
Tørr du å utfordre klesmonteret? Ta quizen og gjennomfør aktiviteten, og vær med i trekningen av en Ipad! 

Oxer Eiendom
Engasjerer og inkluderer naboer og elever i byutvikling 

Afro Mbala Group 
Dansegruppe