Ungdomsbedrifter Kuben 2021-22

Entreprenørskapskoordinatorer på Kuben vgs er lærer/koordinator Guro Ø. Jørgensen.
  1. Kuben Strikk
  2. TEKXPEIL
  3. Wiltvet

Kuben Strikk
Linje: HYSK1
Kontakt: Grethe Aagenæs Hagen

Kuben Strikk produserer varme mammakluter, luer, tepper og sokker som skal leveres til nyfødte spedbarn som er enten født for tidlig/premature eller er syke på sykehus.

• Daglig leder: Info kommer
  • Styreleder: Info kommer
  • Økonomiansvarlig: Info kommer
  • Markedsansvarlig: Info kommer
  • Produktansvarlig: Info kommer

TEKXPEIL
Linje: Automasjon
Kontakt: Instagram  @tekxpeil_official
E-post: tekxpeil@gmail.com

TEKXPEIL har utviklet et høyteknologisk speil med mange ulike funksjoner som skal være med på å revolusjonere menneskers syn på speil. Produktet er laget ved hjelp av gjenvunnede materialer slik at vi ikke påfører verden en større produksjon enn det den allerde er utsatt for. TEKXPEIL deltok i fylkemesterskapet og kom videre til NM, hvor de ble kåret til Norges Beste Yrkesfaglige bedrift.

• Daglig leder: Venkat Hrushikesa Varri
  • Økonomiansvarlig: Sander Martinsen

Wiltvet
Daglig leder: Tobias Tvete
Linje: Robotikk
Kontakt: wiltvet@gmail.com

Vi i Wiltvet er to elever i 2. klasse på robotikk, med stor interesse for innovasjon og moderne produksjon. Vi tar oppdrag innen 3d-printing, 3d-design, mekanisk arbeid, elektro, automatisering og teknologi, både for privatpersoner, små og store bedrifter. Vi har 3 års erfaring med 3D-design og 3D-printing.

• Daglig leder: Tobias Tvete
  • Økonomiansvarlig: Kåre Peter Krohn Gjessing