Privatek UB fra Kuben fikk en 1. og 3. plass i NM

Adil S Nasir, Ali Basim, Andor Davoti og Sanna Jammeh

Privatek UB fra 1STT på Kuben vant gull for Beste kundeopplevelse på nett, og bronse for Beste forretningsplan, under Norgesmesterskapet som ble holdt på Lillestrøm varemesse fredag 27. april. Privatek har utviklet og selger produktet Webcam Cover, som kjøpere bruker til å dekke over kameraet på mobil eller laptop. Coveret kan enkelt slide til siden for å åpnes igjen – se lenke her til demonstrasjonsvideo.

Juryens begrunnelse for 1. plassen var: "Vinneren inspirerer til kjøp ved å fremstille produktet på en appellerende måte. Siden fremstår som svært profesjonell med et stilrent design. Det er enkelt å navigere seg rundt på siden som inneholder alle de viktigste elementene en bør ha. I tillegg fungerer siden godt på mobil og de tilbyr flere betalingsalternativer og språk. Denne bedriften har virkelig tenkt på alt, og gir uten tvil den beste kundeopplevelsen!" Prisen ble delt ut av Emilie Caspara Kjønnerud, Product Manager Visma.

Kuben vgs. er kjempestolte over Privateks suksess, spesielt med tanke på at de var de eneste Vg1-elevene som deltok på NM! Vi tror vi kan forvente bra ting fremover fra denne gjengen.

Her er en lenke til oversikten over årest vinnere.