Hovedseksjon

Tidligere Kubenelev designer racerbil!

Hemund i bilen fra 2020

Hemund gikk ut sommeren 2018 etter tre år på Teknologi og Miljølinja, og tar nå Master i produktutvikling og produksjon på NTNU i Trondheim. Mesteparten av tiden sin (cirka 40 timer i uka) bruker han imidlertid på Formula Student laget til NTNU: https://www.revolve.no/, hvor han i år har ansvaret for å designe neste bils chassis. Formula Student er en stor årlig internasjonal begivenhet for ingeniør studenter, og du kan lese mer om det her: https://www.imeche.org/events/formula-student.

Hemund jobber hardt for å få internship innen racing industrien - og vi krysser fingrene for at han blir en av de veldig få utvalgte.

Han tok denne uka turen til Kuben (innimellom to matteeksamener) for å hilse på, og for å levere siste forsendelse av Kubens hettejakker. Elevbedriften han og medelev Martin Nguyen startet mens de gikk på Kuben, er en liten bigeskjeft de fremdeles holder liv i for moro skyld, og fordi vi spør pent.

Vi håper Hemund har tid til å komme på Kuben igjen og snakke med elevene våre, for det er tydelig at han finner på mye spennende og har det gøy på NTNU!