Nytt studietilbud på Kuben!

Nytt studietilbud på Kuben

Kuben vgs. tilbyr elever et nytt kryssløp fra og med høsten 2018. Elever fra Vg1 studiespesialiserende (ST) kan søke seg rett inn på Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfaget (BUA) uten å miste tid.

Elever som velger denne muligheten vil på Vg2 BUA kun ta programfag og yrkesfaglig fordypning (YFF). De trenger ikke ta noe fellesfag (norsk, matte, samfunnsfag o.l.) da de har dekket kravene ved a ta Vg1 ST, og kvalifiserer dermed på lik linje med elevene som har tatt både Vg1 helse- og oppvekstfag og Vg2 BUA.

Dette er et kjempetilbud til elever som vil skifte retning, og som med dette slipper å gå Vg1 på nytt. Kuben har sett behovet for denne muligheten og er glade for endelig å kunne tilby dette til elever på Vg1.

Husk søkefristen i VIGO 1. mars!