"Asfaltpuls" på Kuben

Skuespillere på scene

Asfaltpuls – paranoia som faen i solnedgang er en street art-forestilling om frakobling. I forestillingen møter vi fem karakterer som på hvert sitt vis opplever utenforskap og anderledeshet i en storby. Sammen, som en gjeng, møter de tilværelsen.

Gjennom forestillingen blir temaer som medias fremstilling av bydeler, vold i hjemmet, skjønnhetstyrraniet, angst og ensomhet opptegnet i landskapet etter hvert som karakterenes egne hemmeligheter og historier bryter gjennom den stereotypiske overflaten. Historiene blir fortalt gjennom poesi, de er tatt fra hverandre, stykket opp og plassert sammen igjen. I Asfaltpuls leter gjengen etter holdepunkter, nødutgangsskilt og lyspunkter i mørket.

Hvor går du hvis alle veier ser like ut? Hva strekker du deg etter hvis alt du strekker deg etter forflytter seg bort fra deg? Og hvor finner du håpet hvis ingen forteller deg at det eksisterer?

Asfaltpuls handler om vennskap, hemmeligheter og nådeløse historier – om å finne håpet, sammen, selv om det er godt skjult bak nedtaggede vegger, hull i asfalten og mørke underganger.

Scenebilde "Asfaltpuls"

(tekst hentet fra https://www.kloden.no/arrangementer/asfaltpuls/)